Депортираха най-красивия престъпник

OFFNews 25 април 2017 в 17:02 11863 0

Снимка Полиция на Стоктън, Калифорния

Тази снимка, направена на Мийкс, от полицията в Стоктън, Калифорния, му донесе славата на "най-красивия престъпник".

Джеръми Мийкс, известен като "най-красивия престъпник в света", е бил депортиран от Великобритания в САЩ, съобщава "Дейли мейл".

32-годишният Мийкс доби популярност, след като през 2014 г. полицията в Калифорния разпространи негова снимка, направена при ареста му за участие в улична банда, съпротива срещу органите на реда и възпрепятстване на правосъдието. Снимката веднага стана хит, а социалните мрежи му залепиха прозвището "най-секси обвиняем на всички времена".

Мийкс бе осъден и освободен от затвора през 2016 г., след което се отдаде на модна кариера. Бил е манекен на Филип Плейн по време на Нюйоркската седмица на модата. В английската столица пристигнал по професионален ангажимент - трябвало да се снима за корици на списания. Още преди да стъпи на британска територия, бил задържан на летище "Хийтроу" и 8 часа по-късно - депотриран в родината си. По информация на "Дейли мейл" Мийкс настоявал пред властите, че документите му са изрядни, носел и писмо от наблюдаващия го инспектор. Това обаче не ги разубедило и те не му позволили да влезе в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови