Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Блог "уби" Джон Бон Джоуви

OFFNews 20 декември 2011 в 18:06 1969 0

Джон Бон Джоуви - жив, здрав и в добро настроение, въпреки че официално го обявиха за покойник.
Джон Бон Джоуви - жив, здрав и в добро настроение, въпреки че официално го обявиха за покойник.

Джон Бон Джоуви е мъртъв, обяви блог, цитирайки The Times. Според съобщението парамедици намерили рок звездата в хотел в кома, той бил откаран в болница, където сърцето му отказало.

Всичко това се оказа нелеп слух, който обаче подпали социалните мрежи, в които заваляха съболезнователни текстове от милионите му почитатели.

Под блога, съобщил за "кончината" (http://dailynewbloginternational.wordpress.com/2011/12/19/international-rockstar-legend-jon-bon-jovi-dead-at-49/) се заредиха послания като: "Почивай в мир", "Не, не и Джон Бон Джоуви", "Много, много съм тъжен, че това се случи на Джон, израстнах с неговата музика, обичам го, моите мисли и молитви са отправени към семейството и приятелите му...много ще ни липсваш, Джон, беше обичан от мнозина", "Това е много тъжно - баща ми ще избухне в сълзи, щом научи за това. Почивай в мир. Ще ни липсваш много, много, много".

Говорителят на групата увери, че Джон Бон Джоуви е жив и здрав и се подготвя за концерт.

Лавината от съболезнования и препращане на "новината" принуди и самия фронтмен на американската банда "Бон Джоуви" се принуди за пусне снимка и текст, доказващи, че всъщност е жив и здрав. На снимката - пред Коледна елха, той държи лист със собственоръчно написано послание: "Раят много прилича на Ню Джърси (19 декември 2011, 6:00).

Според някои сайтове слухът тръгнал от....погрешен копи-пейст на част от текст, съобщаващ смъртта на Майкъл Джексън. Той почина през 2009 година.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!