Белгийски шеф ще храни депутатите

OFFNews Последна промяна на 23 май 2014 в 14:24 4161 3

Народно събрание

Liberty Food Services на белгийския шеф-готвач Винсент Ромбаут е новата фирма, която ще доставя храна за стола на депутатите в Народното събрание.

Смяната на снабдителите се наложи, след като в понеделник кухнята майка, която се грижи за прехраната на президентството и парламента, бе затворена. Проверката, извършена по сигнал на таен агент, установи, че кухнята не спазва правилника за съхранения на продуктите и по този начин храната представлява опасност.

За днешното провалено заседание, което не се състоя заради липсата на кворум, храната за народните представители бе осигурена от Liberty Food Services (LFS). Тя е собственост на белгийския шеф Винсент Ромбаут, който има ресторант в Полиграфията на бул. „Цариградско шосе“.

Въпреки смяната на доставчика менюто на депутатите не бе различно. Върху табелките на блюдата обаче бе поставено логото на LFS. За да осведомят депутатите, служителите на стола бяха поставили на касите голям лист с емблемата на новата фирма.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.05 2014 в 15:21

НЯМА я, прост си като тиквена семка от банкянска тиква!

23.05 2014 в 15:05

Ейй голям конспиратор си бе, Главоков.
Новата фирма НЯМА нищо общо с която и да е политическа партия !!!

23.05 2014 в 14:41

Ако има журналисти с тъшаци/топки/, и журналистки, които не смучкат рязани курове, да направят журналистическо разследване! Повече от сигурно ще се установи, че новата фирма е близка или опосредствено свързана с ДПС! Наливането на пари в черната каса на ДПС започна!