Таяни честити победата на Борисов с месец закъснение

OFFNews 26 май 2017 в 18:35 15874 7

Правителствената пресслужба разпространи закъсняла честитка от председателя на Европейския парламент Антонио Таяни към Бойко Борисов по повод встъпването му в длъжността министър-председател на Република България.

Тя идва три седмици след встъпването в длъжност на правителството и цял месец след изборите.

Прессъобщението на Министерски съвет е със заглавие "Антонио Таяни към Борисов: Изборният Ви успех надхвърля рамките на България".

"Вашите сънародници подновиха отново доверието си във Вас, за да продължите европейското развитие на България. Този категоричен изборен успех надхвърля рамките на България и ни ангажира всички заедно", посочва Таяни в телеграма, изпратена до премиера Борисов.

И още от депешата на председателя на европарламента:

„Ние трябва да бъдем готови да работим за подобряването на нашия Съюз, защото гражданите на Европейския съюз очакват една Европа по-близко до тях. Една Европа гарант на нашия суверенитет, Европа, която ни защитава”.

Таяни изразява увереността си, че Европейският парламент ще работи в тази посока:

„Очакват ни много предизвикателства – откриване на работни места, реформа на съдебната система, овладяване на миграционните потоци, борбата с тероризма. Убеден съм, че ние ще намерим общите решения на тези проблеми”.

Председателят на Европейския парламент изразява очакване българският министър-председател да се обърне към депутатите от Европейския парламент по време на следваща пленарна сесия в Страсбург.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

5

Red or Dead

27.05 2017 в 00:55

Соте, не се хаби.....явно тук 'хибридно' са решили да запушат устата на ИСТИНАТА......това е единия начин, а другият ми беше демонстриран тази вечер......просто за секунди ти 'свалят' рейтинга с по....(-100) ......ей тъй евротолерантно и в духа на демократичните ценности...за 5 мин. направи 2 серии от по (-200) точки и сега сигурно мастурбира зад клавиатурата доволен от страхотния пърформанс....хахахааа....само, че не е предвидил, че ние И този мач сме го играли.......и него ще СПЕЧЕЛИМ......

Така, че както се казва.....това което не ни убива, САМО ни прави по-силни.......
Апропо, най-хубавото тепърва предстои.......

63994

4

Red or Dead

27.05 2017 в 00:46

Професоре, аз имам ДРУГА теория..........Не могат да понесат ФАКТА, че въпреки нечовешкия терор на който ни подлагат вече повече от 10 год.......НИЕ все още сме живи и пазим ИСТИНСКИТЕ си ценности и морал, които НЯМАТ нищо общо с техните......сигурен съм, че този факт им разкатава фамилийките........