Quantcast

Капка Георгиева: Направих опит да сложа край на живота си

OFFNews Последна промяна на 09 март 2014 в 20:10 3602 4

Опитвала съм се да сложа край на живота си. Това беше преди 2 години и половина.

Това разказа в предаването „Всяка неделя" по Нова телевизия Капка Георгиева.

Тя обясни, че погълнала голямо количество лекарства и прерязала вените си във ваната.

„Имах много тежък период, в който се скъсаха всички връзки с това, което съм правила в живота си дотогава. Останах в нищото. Понеже съм горд човек с достойнство, в този момент, когато буквално бях изритана от живота, реших да сложа край на живота", разказа Капка Георгиева.

„Изпитах яд към себе си, че не съм видяла нещо, че не съм прочела знаците, както казва Дънов", заяви Георгиева.

Тя обясни, че я спасило именно учението на Петър Дънов.

„Изследвах всичко, което е написано. Повечето книги са негови лекции, които са едно към едно. Този материал трябва да бъде редактиран към днешно време, защото хората искат нещо по-лесно смилаемо", обясни Георгиева.

„Исках да направя компактна книга с мое лично тълкуване, за да разберат хората какво е Дънов", добави тя.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.03 2014 в 15:10

Вие сте умна жена и би трябвало да си давате сметка, че имате огромна заслуга за създаването на този Франкенщайн - Волен Сидеров. Надявам се да имате съвест да го признаете пред себе си. В противен случай всички писания и ровене в Дънов и т. п. са безсмислени.Това трябва да ви тревожи, а не излизането извън играта. Не Ви вменявам чувство за вина, но използването на един болен човек за лични амбиции не е похвално и угодно дело

09.03 2014 в 23:53

Само не разбрах, при тази комбинация, прерязани вени и хапчета, как е осъмнала? Или се е свестила, за да се застреля, обаче в тоя момент е видяла книгата на Дънов и се е отказала. Много железна тая, бе!

09.03 2014 в 21:06

Съдейки по глупостите, които наговори в Горещо снощи, по-добре е да не прави никакви книги с нейно лично тълкуване. Добре е първо да се постарае да разбере за какво става въпрос и след това да пише за каквото и да е било...

09.03 2014 в 20:49

Еииии, жалко че не е успяла Пъпка -- това щеше да е единствената почтена постъпка в живота ий! Колкото и да се прави на духовно-извисена "дъновистка", тази... личност си остава една гнусна манипулаторка и лъжкиня, носеща голяма част от вината за феномена "Болен/Атака". Да не говорим за лъжите, които фабрикуваше и пускаше в партийното вестниче, и които и днес циркулират в публичното пространство като "общоизвестни факти".