Quantcast

Анкета: Има ли политическо бъдеще Волен Сидеров?

ОFFNews Последна промяна на 13 декември 2013 в 15:38 5176 24

Волен Сидеров
Волен Сидеров

В новата си анкета Ви питаме: "Има ли политическо бъдеще Волен Сидеров след последните разкрития?"

Какви са прогнозите ви за кариерата на лидера на "Атака", след като избирателите му видяха как си почива с хотели за 15 000 евро, пуши скъпи пури по "Канале гранде" и събира тен по Коледа в Куба с неясно чии пари.

Отговорите в анкетата са:

- Разбира се. Всяко чудо за три дни.

- Да, в Централния софийски затвор.

- Да, на екскурзовод по "Канале гранде"
- Ако пак влезе в парламента, емигрирам.

- Не мога да преценя - народът търпи всякакви извращения.

Можете да гласуват в долната част на сайта.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2014 в 11:31

Естествени, че има политическо бъдеще, защото само той казва истината и никога не е бил в управлението, а до като не поеме властта за да покаже какво може да постигне, никой няма право да плюе и да манипулира сякаш Волен е виновен за всичко, което се случва в страната!

13.01 2014 в 21:10

ДА ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО ТОИ КАЗВА ТОВА ,КОЕТО БЬЛГАРИНА ИСКА ДА ЧУЕ, ОДЬРЖАВЯВАНЕ НА ЕНЕРГОТО,НЕ НА ПРОДАЖБАТА НА БЬЛГ. ЗЕМЯ ДОКАТО НИЕ НЕ СЕ ИЗРАВНИМ ПО ПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ С ЕВРОПЕИЦИТЕ,СИГУРНА РАБОТА ЗА МЛАДИТЕ ХОРА,НЕ НА ИЗНОСА НА БЬЛГАРСКОТО ЗЛАТО ОТ ЧУЖДИ КОМПАНИИ,НЕ-- НА ПРИШЬЛЦИТЕ В БЬЛГАРИЯ И ТН ВСИЧКО ТОВА Е ВЬЗМОЖНО И РЕАЛИСТИЧНО.САМО С ИСТИНСКИ УПРАВЛЕНЦИ МИЛЕЕЩИ ЗА БЬЛГАРСКОТО.

17.12 2013 в 18:50

Владо, излагаш се! Към момента не са уличили Волен Сидеров в престъпление. Това, че бил ходил до Париж и Венеция - че кой не е ходил и не си е правил снимки - това не е престъпление. А за хотела - всеки си позволява толкова, колкото може - все пак Волен Сидеров не е с 300 лв заплата, а и партийната субсидия си е на неговата партия - щом няма брожение в партията какъв е проблема?

Плюйте го колкото искате, но с тъпите си действия само ще му докарате повече избиратели. Много е вероятно например аз да гласувам за него, щото за комунисти не ща - нито за бесепейци, нито за гепери. Реаниматорите нямат никакъв шанс, а и да им се даде - те ще го пропилеят и за кого остана да гласувам - за депесето ли.

16.12 2013 в 08:56

За огромно Ваше редакторско разочарование,от името на съидейците на Атака-Да!Винаги ще гласува-
ме и от фотошопи и компромати не се влияем!Сори,че Ви разстроихме,"сабахлен рано"...

14.12 2013 в 14:36

+++

14.12 2013 в 13:43

Това първеню, именуемо Волен Сидеров, трябва да излежи остатъка от живота си в най-северните килии на Софийският затвор.

14.12 2013 в 13:12

Абе, хора... Не разбрахте ли, че от подобни неща се възмущават само няколко десетки хиляди души, главно от центъра на София и чат-пат някой по-интелигентен от някой по-голям провинциален град. Останалото оскотяло стадо въобще не обръща внимание, не му пука и не разбира какво става. Затова и гласуват за Боко, Цоко, гея, бея и злодея... И ще си гласуват за тях, защото при ТЪП И ПРОСТ НАРОД нищо по-различно не може да стане.

14.12 2013 в 11:38

Чета коментарите и си мисля, че между всички дефицити в тази държава напоследък най-ярко свети липсата на милосърдие. А спрямо този "човек" един истински човек може да прояви само съжаление и милосърдие, защото той е болен, много болен.За един добър специалист не е никакъв проблем да постави диагнозата и, повярвайте ми, не се живее лесно с нея, дори в охолство. Толкова ли няма кой да се погрижи за него (и за държавата), да го изведе от светлината на прожекторите и да му осигури адекватно лечение?!? Все пак мерилото за цивилизованост на едно общество е как се отнася към слабите и болните.

14.12 2013 в 09:02

Тоя помияр е пределно ясен и вече не е интересен.Кога и къде ще видя Моника и Станишев да ни разкажат нещо за разкритията на "Балканлийкс?Да чуем някои нови опорни точки!А,и оная,младата-Любомила Тотина!Айде,Генка Шикерова,Виктор Николаев,к'во чакате?Иначе Съсела се вихри по всички телевизии,а напоследък........Е,чака новите опорни точки.............

13.12 2013 в 21:33

Моят отговор на анкетата е: "Ко? Не."