"Атака": Пътуваме с лични средства, субсидията отива за социални патрули

Нели Чолашка 13 декември 2013 в 11:49 4156 19

Депутатите от
Депутатите от "Атака" пред стаята на ГЕРБ. Снимка: БГНЕС

 

"Борисов се е загрижил за партия "атака" !? Това кой му го каза - Ахмед Доган в сараите на поредната им среща, там ли му го каза? Борисов има близки отношения с ДПС и той го е заявявал неведнъж. Нека не се грижи за "Атака" на кого сме били хвърлени ние".

Това обяви младият депутат от "Атака" Димитър Димов в отговор на твърдението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че напускането на депутати от неговата партия и атаките срещу Волен Сидеров чрез снимки са свързани и са подготвени от ДПС, която се готви да замени "Атака" с друг проект в парламента.

Волен Сидеров в момента е неудобен за Бойко Борисов и затова му иска оставката, обяви още Димов по повод поисканата малко по-рано от ГЕРБ оставка на Сидеров като председател на парламентарната Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.

По думите му Борисов се страхува, че лидерът на националистите ще изкара всички нередно, което е вършил бившият премиер прези изминалите години. 

Той посъветва журналистите да попитат лидера на ГЕРБ защо е похарчил 34 млн. лв. за "Авоиитряд 28" вместо да питат за харчовете на Волен Сидеров.

Димов обяви, че депутатите от "Атака" пътуват с лични средства, а субсидиите си харчат за социални патрули и помагат на хората, което не могат да се платят лекарствата и тока.

Той не отговори на въпроса откъде имат толкова много лични средства за скъпи пътувания

На въпроса кой изкарва снимките на Волен Сидеров от плажа в Куба и от Париж, той отговори "Пик" ги изкарва, тях ги питайте откъде са"

"Мернах една снимка от Созопол. За кои снимки ми говорите, дайте ми една снимка и ще коментирам.

Ще ви коментирам нещо нелицеприятно, което аз съм виждал - Борисов прегърнат с Ердоган.

С този, който мрази България и иска да превърне България в турска феодална територия. И даже го заяви - причислява Тракия към Турция", каза още националистът, избягвайки отговор на въпроса за снимките с лидера му Волен Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!