Samsung България с концерт и ексклузивно модно шоу в сърцето на София

В грандиозния спектакъл на 10 юли 2024 г. (сряда) от 20 ч. на площада пред катедралата „Св. Александър Невски“ ще участват виртуозният цигулар Васко Василев и група „Ъпсурт“

OFFNews 24 юни 2024 в 13:55 17873 0

Samsung България с концерт и ексклузивно модно шоу в сърцето на София

Снимка Samsung България

Samsung България с концерт и ексклузивно модно шоу в сърцето на София

За втора поредна година, в разгара на лятото, Samsung България, организира грандиозен спектакъл – Samsung Fashion Show. На 10 юли 2024 г. (сряда) от 20 ч. на площада пред катедралата „Св. Александър Невски“ технологичният бранд ще събере на едно място почитателите на модата, музиката и високите технологии. Изпълненията на световноизвестният цигулар Васко Василев, група „Ъпсурт“ и ексклузивното модно шоу ще изпълнят пространството в центъра на София. Събитието е отворено за всички жители и гости на града.

Samsung България продължава партньорството си със Столична община в името на каузата „Ходенето е модерно“ за насърчаване на активния и природосъобразен живот. Локацията пред катедралата „Св. Александър Невски“ – емблематична за София, е избрана от организаторите и заради лесната й достъпност пеша, с градския транспост или с велосипед, в унисон с усилията за постигане на по-ниски или нулеви емисии в градската среда.

„Щастливи сме, че Samsung Fashion Show се превръща в традиция в лятна София – ексклузивен спектакъл за всички почитатели на съвременните технологии, смелите модни решения и изразяването на индивидуалния стил“, коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България.

Събититието се организира в сътрундичество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови