Без вода в части от Дианабад и Витоша

OFFNews 06 април 2023 в 00:13 530 0

Спират водата в Дианабад и кв. Витоша

Снимка Архив

Спират водата в Дианабад и кв. Витоша

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ Дианабад и кв. „Витоша“ днес, 6 април.

В Дианабад тя ще бъде спряна за извършването на строително-ремонтни дейности за времето от полунощ до 3 ч сутринта в района между: ул. „Лъчезар Станчев“, бул. „Д-р Г. М. Димитров“ от бул. „Драган Цанков“ до „Площад на авиацията“, ул. 131, ул. „Д-р Любен Русев“, БАН 4-ти км., бивша фабрика „Лиляна Димитрова“, зала „Арена Армеец“ , бул. „Цариградско шосе“ - локал от ул. „Николай Коперник“ до „Площад на авиацията“ и блок „Балкан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноска на бул. „Д-р Г. М. Димитров“ пред болница „София Мед“.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Димитър Страшимиров“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10 до 17 часа на ул. „Проф. Георги Златарски“ от бул. „Д-р Г. М. Димитров“ до ул. „Проф. Георги Златарски“ № 39.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноска на кръстовището на ул. „Проф. Георги Златарски“ с бул. „Г. М. Димитров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването чрез имейл или безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!