Австралийско лято през януари по Viasat Explore

OFFNews 02 януари 2021 в 00:43 1868 0

Снимка Viasat World

Австралийско лято през януари е подготвил за зрителите научнопопулярният канал Viasat Explore.

Австралийски ловци на омари

Започва от вторник, 5 януари, в 22:45 ч.

Третият сезон на поредицата поставя най-големите предизвикателства до момента пред екипажите за лов на омари. Глобалната пандемия предизвиква проблеми из цял свят и капитаните се стремят да опазят бизнеса си.

Брендън Тейлър се завръща, започвайки сезона със 150 000 долара назад в приходите, капитан Джей и двамата му племенници в Западна Австралия също имат финансови терзания, а шкиперът Кракър се бори да достави 1000 кг от омари по килограм и половина на купувач на едро.

Ще видим три специални епизода, които надзъртат зад кулисите и разкриват тежкия живот на екипажите.

Рубрика: Австралийски вечери

Всеки делничен ден от понеделник, 4 януари, в 18:20 ч.

Австралия: слънце, топлина и обширни открити пространства, където мъже и жени не се страхуват да запретнат ръкави и да се захванат с трудна работа. Те се справят с коварствата на откритото море на лов на най-ценните деликатеси, скитат в пустошта и се катерят по хълмовете в търсене на скъпоценно злато и защитават околната среда от диви бикове - една от най-опасните професии на Земята.

Строеж на гиганти

Нови епизоди започват от сряда, 6 януари, в 22:45 ч.

Как е възможно да се изградят тунелите за рекордна система на метрото под града, без сградите отгоре да се срутят? Как е възможно инженерите да изградят 50-километров мост, който може да издържи на яростта на смъртоносен тайфун?

Как инженерите изграждат кораб, който може да мисли, да акостира на пристанище и да се презарежда сам, без човешка помощ? Забележителната поредица разкрива необикновени иновации, които помагат за изграждането на суперструктури, и разкрива как функционират.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews