Тони Филипов, д-р: Земята е кръгла като тиквата на Гешев

Тони Филипов, д-р Последна промяна на 01 август 2019 в 11:18 31427 7

Димитър Иванов, иже нарицаем Митьо Гестапото, написал текст в защита на бъдещия главен прокурор Иван Гешев в прогресивния сайт „Епицентър“ на Малария Велева. Защита гореща, честна и най-важното аргументирана. 

Професорът (Защото Гестапото е професор!) е изложил всички съществуващи аргументи за пригодността на Гешев за поста. И помежду тях е изложил и много несъществуващи. Ама на кой му дреме?! Народонаселението рупа джанки…

„Иван Гешев не само познава битката с престъпността на терен – с нейните трудности и тънкости, но е натрупал компетентност и професионален морал.“ Малката част, която разбира за какво „става на въпрос“, е обявена за „протестъри“, „жълтопаветници“, мекерета на олигархията. Вярно е, че срещу кандидатурата на Гешев има и опозиция, но тя е малобройна и политически оцветена, тясно свързана с олигархични структури (Прокопиев!) и неправителствени организации, издържани и зависими от чужди спонсори.“ (Намеква деликатно за „Америка за България“.) Малко е тъпичко това да го каже човек, когото ген. Решетников нарече „русопаразит“… Да, така определи генералът Гестапото и проф. Светлана Шаренкова – русопаразити. Демек хора, които паразитират върху русофилството. (И Шаренкова е професор, да не се чудите!)

„За Гешев подобна протестърска опозиция отдавна не е проблем, а се оказа професионален и човешки комплимент.“

И човешки, разбирате ли? Нищо, и аз не разбирам…

Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си!

Само по себе си да те похвали Гестапото, последният шеф на Шести отдел на Шесто управление в Държавна сигурност, едва ли е комплимент. В очите на нормалните хора това е по-скоро унижение. Но тези, които се хвалят един друг, не са от нормалните. Те са кастата на мутромилиционерите.

Цветан Василев каза преди време: “Центърът зад Пеевски не е Цацаров, Цацаров е продукт на същия този център… Някои твърдят, че този център е намерил пристан в Библиотекарския институт, където са Гестапото, Стоян Денчев, Цветлин Йовчев…”

Можем да му вярваме, можем и да не му вярваме. Цветан Василев е борец срещу Цацаров и Пеевски по принуда. Но не бива да се съмняваме, че е добре информиран за тази част на подземието. Защото доскоро принадлежеше към нея.

Но най-тъжното е, че това подземие отново ще победи.

По-лани колежката Весислава Антонова написа: „Само си представете: ако шест вестника, две телевизии, два сайта и Николай Бареков едновременно започнат да твърдят, че земята е плоска, ще се объркате, нали?”

Днес вестниците са повече, а телевизиите са всичките… Само Бареков го няма, но пък има Кошлуков, който е далеч по-суфистициран. Няма кой да повярва на хората, които казват, че земята е кръгла като тиквата на Гешев…

Единственият изход е в мобилизирането на гражданската енергия. Но не виждам как ще стане. Нито има критична маса от хора, готови да протестират, нито има лидери, които да ги поведат. Ще продължим да се ядем на „красиви и умни“ и „грозни и прости“, за радост на кукловодите.

И накрая добрата новина. Все пак може би Гешев не е най-лошото, което можеше да ни се случи и което сме си заслужили. Ами ако бяха избрали прокурор Евгения Станкова? Тази, дето обясни как хакерите от “ТАД груп” готвели държавен преврат през сървъра на поливната система пред парламента. Преминава примерно Бойко Борисов и системата за пръскане се включва. И то колко му е нужно на един държавен преврат…

Както обича да казва д-р Филипов, никога не трябва да се оплакваме от това, което получаваме, а да са радваме, че не сме получили това, което заслужаваме. Не изключвам да заслужаваме повече от Гешев. Не ли?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

7

Stai

04.08 2019 в 19:36

Здрасти Докторе ,имам нужда от помощ , искам нещо да кажа , ама нито имам твоето дар слово ,нито твоята публика:
Седя си пред телевизора и гледам новините-първо Пламен Георгиев ми обяснява , че терасата му била обща част,ама не била за общо ползване.После ми обясняват, че щели да искат лични данни на КУПУВАЧИ на авточасти втора употреба , за да прекратят кражбите на авточасти.Миналата седмица гледах Иван Гешев-и аз съм учил Право, ама тоя го е учил в Сверна Корея.За чумата по прасетата няма да говоря , надявам се да видиш резултата в Преловската река.
Помогни , ако можеш.
Стоян Стайков

3910

6

Georgi Gracata

03.08 2019 в 15:41

За пореден път се убеждавам,че когато говорят професори народа дреме,а политиците грабят учейки ни как да сушат сливи на месечина.

11464

4

Sin

01.08 2019 в 14:17

"Както обича да казва д-р Филипов, никога не трябва да се оплакваме от това, което получаваме, а да са радваме, че не сме получили това, което заслужаваме.".
"Има напредък, напредък има, но няма вдъхновение , вдъхновение няма.".

2426

3

tania7777

01.08 2019 в 12:47

Готин се док. Ама Крадеца Прокопи дето получи подарък за милиони от мавъра...

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

01.08 2019 в 12:04

А за ЕПИЦЕНТЪР важи това.. Писано пак от доктора:
" Вече два пъти съм казвал, но сега ще потретя специално за «Монитор»: „Една жена може да бъде принудена да направи свирка, но гълтането си е личен избор.” Много е грозно да гледаш как гълта насилена журналистика…
Извинявайте. Че се повтарям. За другото не се извинявам, защото колкото и грозно да звучи, е самата истина."

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

01.08 2019 в 11:42

Докторе.. И това си подгответе: 10 декември 2012
" Минчо Спасов вика, че прокуратурата е отказала да образува дело по случая „Мишо Бирата”, за който той я сезира лятоска. Основният аргумент на СГП бил, че туй, дето премиерът признал, че е казал въпросните думи, "изразява самокритичност към определено поведение", а това не е "доказателство по смисъла на НПК". Егати двусмисления НПК…
Ех, Брюкселе, Брюкселе… Ако знаеш какви лайна са в българската съдебна система, ката ден ще пишеш доклади… Не че като пишеш, голям келепир, де…"

Че ВСС е свикан спешно да заседава и ПАЦО ТЕРАСАТА в СПЕЦПРОКУРВАТУРАТА за прокурва да повръща..