8 от най-емблематичните раздели в Холивуд

OFFNews 15 юни 2017 в 12:53 5533 0

Снимка Pixabay

1. Артър Милър и Мерилин Монро

Мерилин Монро вече е била омъжена два пъти - за Джеймс Дохърти и Джо Димагьо, когато се омъжва за драматурга Артър Милър през 1956 година. Бракът им е обявен публично на снимачната площадка на The Misfits - филм, написан от Милър и с участието на Монро. Двамата се развеждат през 1961 г. преди филмът да излезе на екран. Трудно е да се прецени и какво точно разрушава брака им - двата спонтанни аборта, последвалият психически срив, продължилото дълго време приемане на сънотворни лекарства или интересът към други мъже.

2. Брад Пит и Дженифър Анистън/Анджелина Джоли

Има ли по-интересни от тях? След като години наред бяха "кралската" двойка на Холивуд, през 2005-та година Пит напусна прекрасната актриса от "Приятели", за да стане част от "Бранджелина". За жалост, след няколко години брак с красивата Джоли, актрисата подаде документи за развод заради "непреодолими различия". Раздялата им стана най-коментираната новина в мрежата седмици наред.

3. Крис Браун и Риана

Трудно можем да забравим причината, поради която двамата певци се разделиха. През 2009 година Браун преби Риана в колата му и  те се разделиха. През 2012 година подновиха отношения и певицата поиска от съдията да премахне ограничителната заповед, но в крайна сметка се разделиха за постоянно, тъй като Крис Браун непрестанно се измъчвал от постъпката си. 

4. Елизабет Тейлър и Еди Фишър

Само година след смъртта на третия си съпруг, Тейлър се омъжва за най-добрия му приятел – Еди Фишър. Певецът се развежда с тогавашна си съпруга и пред 1959-та Тейлър и Фишър се женят. Пет години по-късно се развеждат, тъй като Елизабет среща голямата си любов – актьора Ричард Бъртън.

5. Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс

Джъстин и Бритни се запознават в детското шоу „Мики Маус” през 1993 г. През 1998 г. двамата се влюбват. След раздялата на певицата с Джъстин животът й започна да се срива. Въпреки раздялата, певецът й помогна да "влезе" в правия път и двамата са приятели и до днес.

6. Лиза Мари Пресли и Майкъл Джексън

Дъщерята на легендата Елвис Пресли разказва, че въпреки слуховете връзката й с Краля на попа е била истинска. По думите причините за развода им са злоупотребата на Майкъл Джексън с лекарства и болкоуспокояващи, които в последствие причиниха и смъртта му.

7. Мадона и Шон Пен

Каква двойка! Но за кратко. Само 27 месеца след сватбата Мадона и Шон Пен се разделят, но остават и досега една от най-емблематичните двойки на Холивуд. След развода двамата не си говорят до преди година, когато Пен отишъл на концерт на поп иконата. От известно време се носят слухове, че двамата отново са се събрали.

8. Том Круз и Кейти Холмс

През 2012 година, дни преди 50-годишнината на Том Круз, Кейти Холмс взима малката им дъщеричка Сури, изнася се от дома им в Бевърли хилс и подава молба за развод с пълно попечителство над момиченцето. Причината? Преминаването от вяра към сектантство. Том Круз се отдава на към сциентологията и планира да изпрати 6-годишната си дъщеря в сциентоложки лагер за деца. По думи на "посещавали" лагера хората там нямат пари, образование, шофьорски книжки и по този начин църква им пречи да напуснат - с думите, че във външния свят ще бъдат бездомници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!