Бъдете оригинални за 14 февруари: Ето как да кажете „Обичам те“ на сто езика

Някои подаръци заслужават да бъдат поднесени не само при повод, защото любовта трябва да се празнува всеки ден

OFFNews 24 януари 2023 в 20:22 3202 0

вечна роза
вечна роза

Има моменти, които остават завинаги в спомените ни, предимно заради специалното отношение, засвидетелствано от близките ни. Вероятно и вие бихте искали да бъдете този герой за вашата половинка – и има как да го постигнете с избора на оригинален подарък за 14 февруари.

Красивите жестове не са абонирани само за поводи, запомнете това, защото любовта наистина трябва да се празнува всеки ден.

Вечна роза с бижу – прожектор „Обичам те на 100 езика“

Ако попитате поне пет дами в обкръжението си с идеята да разберете какво обичат най-много, ще чуете цветя, бижута и може би вино, шоколад, пътешествие…

Предложението да изненадате своята любима с вечна роза с бижу, което може да прожектира думите „Обичам те“ на сто езика, е нещо, което съчетава в себе си няколко топ предпочитания. Представителките на нежния пол ще бъдат очаровани от розата в прекрасния ален цвят, от бижуто с висулка във формата на сърце, от възможността да чуят многократно, че ги обичате – на различни чуждестранни езици.

Разкошната неувяхваща червена роза, която е безспорен символ на истинската любов, придружена от изящна кутия за бижута, е подарък, способен да трогне всяко момиче.

Горната част на кутийката е изработена от плексиглас, за да разкрива цялата прелест на розата. Долната част се отваря, където вътре в кадифена вътрешност е поставено бижуто.

В центъра на колието има кръг, което ако бъде сложено пред светлинен поток, прожектира заветните думи “Обичам те“.
Дали е 14 февруари, или е вторият ден от началото на седмицата, няма причина да си спестите възможността да кажете на своята съпруга, приятелка или любима, че я обичате.

Предимството на неувяхващата роза допълнително подчертава символиката на този подарък, с нейната вечна красота и ежедневна радост, която ще достави не само днес, но и през всеки следващ ден от годината.

Това е романтична изненада, подходяща както за Свети Валентин, така и за рожден ден, за 8 март, и в друг момент, когато по ваша преценка половинката ви се нуждае от малките свидетелства за вашите безусловни чувства.

Спазвайки правилото да я събудите с букет цветя, вие ще сътворите нещо повече от положително преживяване, увенчано с нейната широка усмивка и създаване на неповторима атмосфера на близост и любов.

Винаги, когато търсите романтични подаръци, може да разчитате на множеството интересни предложения на Presents.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови