Красавицата, която съсипа шефа на ЦРУ (видео)

Николаос Цитиридис Последна промяна на 10 ноември 2012 в 18:58 4357 2

Пола Броудуел

Красивата журналистка Пола Броудуел е фаталната жена, довела до оставката на директора на ЦРУ Дейвид Петреъс.

В четвъртък директорът на ЦРУ Дейвид Петреъс подаде оставка заради извънбрачна връзка.

“След 37 години брачен живот сторих нещо неприемливо за човек на моя пост – впуснах се в извънбрачна връзка. Това е неприемливо както за един директор на ЦРУ, така и за един съпруг. Поисках от президента да бъде освободен и той прие оставката ми”, призна си Петреъс в открито писмо до служителите на ЦРУ.

Генералът е поддържал извънбрачна връзка с журналистката Пола Броудуел, която написа биографична книга за него.

Горещата им любов станала известна на спецслужбите по време на разследване на ФБР за изтичане на поверителна информация от правителствени учреждения.

Разузнавачите от ФБР установили, че Броудуел се опитвала да влезе в личната електронна поща на Петреъс и била поставена под наблюдение. 

Броудуел, която е полковник от американската армия, живее в Северна Каролина.  Тя е научен сътрудник на Харвардския университет, а в момента подготвя и докторска дисертация. Омъжена е и има две деца.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.01 2013 в 19:55

Каква ти красавица с тази травеститска конструкция... Но, нейсе. Важното е, че жената добре си знае интереса и добре го е реализирала - мъни, мъни-и-и-и.....

11.11 2012 в 17:24

тя пък голямата красавица. Дай и да готви,пере,работи на смени,да гледа и възпитава две деца,като се върне каталясала от работа,а след това нека да поддържа извънбрачна връзка с някои мъж.Тая си е отживяла с още много други,като тоя льохман- шефа на ЦРУ. Кои знае колко х....ща е строшила покраи него, но щом и е позволил да му"бърка" в пощата- ега ти топ-разузнавача. Сега тая ще напише нова книга,ще я филмират след това и ето ти нова банкова сметка.така се става човек с много пари.Не е красива,но има акъл-личи си