Ралица Паскалева и Теодор Салпаров мислят за семейство

OFFNews 07 октомври 2017 в 11:50 13379 0

Снимка Нова тв

Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров мислят за семейство. 

Нашето влюбване се случи много естествено и красиво. Това е най-хубавото от тази връзка - че е много естествена, разказа  Теодор за старта на отношенията между него и Ралица. Едно от първите неща, които ми харесаха в него, беше, че е забавен и слънчев човек, призна Ралица по Нова тв. 

Актрисата, която изпълнява ролята на д-р Галя Стилянова в култовия сериал "Откраднат живот", разкри, че е много различна от героинята си. Тя не отрече думите на Теодор, че прави повече компромиси с пътуванията в момента, за да бъдат заедно, но подчерта, че той й отвръща с много жестове в битя. Не ми позволява да сменям крушка, ако изгори, да бутам количката с продукти в магазина - а аз съм свикнала сама да се оправям с тези неща, сподели Паскалева. 

Много е мил, подари ми цветя с думите: От 20 години не съм подарявал цветя, така че да оцениш жеста ми, разказа през смях Ралица. 

Запознах се със сина на Теодор - Жори. Той е прекрасно дете, изключително възпитано. Мисля, че се разбираме много добре и това ме радва, защото той е част от Теодор. Радвам се, че се запознах и с майката на Жори - прекрасен човек, с когото също съм в много добри отношения, коментира Ралица за връзката между нея и семейството на Теодор.

Той пък допълни, че двамата имат желание да създадат семейство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови