Към майките на модерните малки момиченца: Ето какви ежедневни детски рокли са хит този сезон

OFFNews 13 май 2021 в 17:56 3270 1

Сезонът на ефирните пролетно-летни рокли е официално открит! Но не само за дамите! И малките момиченца вече нямат търпение да се пременят като истински принцеси, захвърляйки в гардероба обемното зимно яке и непромокаемите гумени ботуши. А за всички майки, които нямат търпение да разберат какви са последнит емодни тенденции, ето какви ежедневни детски рокли ще са тотален хит този пролетно-летен сезон.

Ежедневни детски рокли като на мама

Модните дизайнери на детско облекло все повече успяват да прекроят образа на мама в удобни и интересни дрехи за момиченцата. Та не е ли това универсалната мечта на всяка малка дама – да бъде красива и неотразима точно като мама?

Производителите разбира се, отчитат факта, че на децата им е нужен повече комфорт, за да играя и да се радват на безгрижно детство. Ето защо в кройките залагат на максимално удобство, нежни и деликатни материи и кройки, които да не представляват никаква пречка за игрите навън.

Детски рокли за през деня с тематични щампи

Макар тази година цветовете при съвременните детски ежедневни рокли да са пъстри и наситени, не отсъстват и любимите щампи. От една страна, имаме класически за сезона флорални и летни мотиви, а от друга – малките принцеси ще се радват и на елементите от любимите си приказки, герои от популярни детски филмчета и всичко, свързано с шарения и вълшебен свят. От нюансите най-предпочитани този сезон ще са небесно синьо, бонбонено розово, ярко жълто, искрящо оранжево и наситено лилаво.

Ежедневни детски рокли с дантела, плисе и пачки

В най-актуалните за сезона модели виждаме красиви дипли и волани от органза и дантела. С тях момиченцата винаги са се чувствали като истински принцеси или поне като балерини. В допълнение, модерни тази година ще бъдат и роклите с долна част под формата на плисе. Някои от моделите са с панделки в горната част или с изящни якички, които да наподобяват училищната униформа.

Разнообразието от интересни и атрактивни модели при съвременните детски ежедневни рокли определено е голямо тази година. Майките с високи изисквания към безупречния вид на своите дъщери категорично ще могат да намерят идеалните кройки както за специален повод, така и за ежедневието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!