2 семейни хобита, на които да дадем шанс

OFFNews 23 юни 2022 в 15:11 1498 0

gobleni
гоблени

За семейните вечери и почивни дни е добре да имаме общо хоби и занимание, така всички членове на семейството да бъдат заедно и да правят нещо, което обичат. Предлагаме ви две вълнуващи, забавни и модерни хобита, които ще се харесат на всички. Днес ще научите какво е рисуване по номера и как се правят диамантени гоблени.

Рисуване по номера

Рисуването на картини по номера е не само вълнуващо занимание, но и чудесна възможност да получите красив интериорен елемент, който може да украси всяка стая. Също така, този вид дейност може да бъде толкова завладяваща, че след като сте постигнали съвършенство в работата си, можете спокойно да правите подаръци на роднини и приятели. Освен това има много сюжети от такива картини.

Рисуването по номера е представлява комплект за рисуване. В същото време размерите могат да бъдат различни - от много миниатюрни платна до много големи. Изборът на теми също е много обширен, което дава възможност да се избере картина за всяка стая, за дете и възрастен, за начинаещ и опитен майстор.

Комплектът за рисуване по номера обикновено включва следните основни компоненти%

Платно

Там ще се нанесе боята. Това е платно, върху което са номерирани определени секции.

Подрамка

В повечето случаи платното вече е прикрепено към него. Ето защо е достатъчно да разопаковате всички елементи, да ги разложите и можете да се захванете за работа.

Четки

Комплектът може да съдържа една четка или няколко наведнъж. Винаги е по-удобно да имате различни опции, тъй като само много тънка четка може да бъде подходяща за много тесни зони. Докато големите пространства се оцветяват най-добре с голяма четка.

Бои

Комплектът идва с бои, които трябва да се използват за създаване на картината. Но, ако желаете, можете да закупите и допълнителни цветове.

Цветна картина

Трябва да се съсредоточите върху нея и това дава представа за това как ще изглежда окончателната версия на вашето произведение.

Схема

На нея има маркировка. Всеки цвят има свой номер. Остава само да намерите желания номер на платното и да оцветите с необходимия цвят.

При диамантените гоблени съдържанието на комплекта се състой от схема с номера, на които да поставите съответните мъниста, лепило и пинцета. Предпазният слой внимателно се отлепя, само колкото да разтрие зоната, върху която ще се работи в този момент. Работата с диамантерите гоблени е изключително увлекателна, а крайният резултата – зашеметяващ! Ще се убедите сами, ако опитате. Онлайн магазините предлагат безброй налични диамантени гоблени, с които да започнете своето приключение! Не са необходими никакви специални умения, просто сръчност и желание за работа!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови