Black Label Society избраха 2 родни банди за концерта си у нас

ОFFNews 22 юни 2015 в 19:33 2364 0

Малко повече от месец остава до срещата на българската публика с легендарния Зак Уайлд и бандата му Black Label Society на 26 юли в зала “Универсиада” в подкрепа на последната им продукция “Catacombs of the Black Vatican”.

Датата ни е част от европейската лятна обиколка на групата, която стартира на 3 юли с концерт във Франция. 

Междувременно Black Label Society одобриха и две български подгряващи банди за концерта – честта се пада на метъл доайените Odd Crew и метъл-фюжън проекта Nameless Day Ritual.

Създадената през 2013 година в Пловдив банда Nameless Day Ritual ще има удоволствието да открие вечерта на 26 юли. В състава ѝ са опитните музиканти Лъчезар Георгиев – барабани, Ася Катранджиева – вокали, Радослав Паунов – бас, Ангел Дюлгеров – китара, Петър Тодоров – китара, Иван Гърбачев – клавири. Те имат няколко значими изяви на живо и в момента работят върху дебютния си албум, озаглавен “Birth”, чиято поява се очаква тази есен.

Преди появата на Black Label Society на сцената ще се качат Odd Crew. Те ще се погрижат за покачването на градуса в залата като забият най-известните си парчета. Нека припомним, че бандата съществува от 1998 година и се състои от Васил Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян (Bonzy) Георгиев. Наскоро приключи успешното клубно турне на Odd Crew, а издаването на дългоочакваната нова продукция най-вероятно ще е през есента.

Билети за концерта на Black Label Society могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Технополис, Техномаркет. Цената е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови