Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Ильо Кайсе се забърка в пикантен скандал

OFFNews 04 февруари 2019 в 17:08 2915 0

36-годишният белгийски колоездач Ильо Кайсе се забърка в пикантен скандал преди участието си в старт в Аржентина.

Заедно със свои съотборници от екипа на Quick Step той е посетил кафене, след което всички са се снимали с една от сервиьорките, за която се знае, че е на 18 години. Дотук всичко би било наред, ако не беше неприличната поза на Кайсе зад гърба на нищо неподозиращото младо момиче.

Тя е разбрала за поведението на белгиеца едва след публичната поява на снимките и се е почувствала засрамена и унижена. Тийнейджърката е подала жалба до полицията и организаторите на състезанието, които са осъдили поведението на Кайсе, който е баща на две деца.

"Ильо урони репутацията на състезанието и колоезденето като цяло", се казва в декларация на организаторите. Самият колоездач също съжали за постъпката си.

"Искам да се извиня пред всички, особено пред тази млада дама. Извърших грешка и се извинявам. Това повече няма да се повтори. Извинявам се пред всички жители на Аржентина, които са се почувствали обидени от моята глупост. Бих искал да върна времето назад и това да не се беше случвало", каза самият Кайсе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!