Лепят стикери с контакти за връзка с КЗП в трамваи и тролейбуси

OFFNews Последна промяна на 23 март 2016 в 15:19 2381 5

Константин Арабаджиев
Константин Арабаджиев

Стикери с контакти за връзка с Комисията за защита на потребителите вече са залепени в част от трамваите (по линиите 1, 6, 11 и 12) и тролейбусите (по линиите 6 и 7).

Предстои да се сложат и стикери в други превозни средства в София, съобщиха от КЗП.

„Благодарим на Столична община, че прие идеята ни. В градския транспорт всеки ден пътуват хиляди пътници – реални потребители на стоки и услуги, на които можем да бъдем полезни, ако знаят къде да ни потърсят”, коментира Константин Арабаджиев, член на КЗП.

Поставянето на стикерите в превозните средства е продължение на широката информационната кампания на комисията във връзка със Световния ден на потребителите - 15 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.03 2016 в 16:45

Назначенията, направени от него в Комисията за защита на потребителите, не изглеждат никак убедителни. Утре ще трябва да се занимават със сложни жалби и казуси. Проблемът не е дори, че са партийци, а че не изглежда да имат нужната сериозна експертиза в тази област. Тези назначения са грешка. Някои хора бързо осъзнават грешките, на други им трябва повече време, а на трети не им стига цял живот!
*
Политическата кариера на Арабаджиев тръгва като кмет на район "Студентски" по времето на Стефан Софиянски в периода 1999 – 2003 г. През 2011 г. става председател на предизборен щаб на СДС в София. От 2004г. до 2012 участва в управлението на „Спортна София 2000“ ЕАД. От 5 юни 2012 г. до 2013 г. е главен секретар на СДС, а от ноември 2013г. е избран за председател на изборния щаб на СДС.
*

Та извода какъв е?

ОТ КРАТУНА - КРАТУНКИ, ОТ МАЙМУНА - МАЙМУНКИ.

23.03 2016 в 16:42

Съпругът на шефката на кабинета на Кунева оглави КЗП без конкурс
Ръководни кадри на СДС станаха членове на комисията
Министерският съвет одобри Димитър Маргаритов Йотов за председател на Комисията за защита на потребителите (КЗП), а Константин Арабаджиев и Константин Райков бяха израни за нейни членове. Новият състав на КЗП бе утвърден без конкурс, въпреки настоятелните увещания на правителството, че кадровият подбор вече ще става по такъв начин.
*
Мартин Димитров: Назначенията в Комисията за защита на потребителите са спорни
Провокиран съм от днешното участие на Лукарски, в което каза, че не трябвало да хвърляме камъни в собствената градина, тоест да не критикуваме наши назначения. Всъщност не е прав. Не взимах досега думата по темата, защото си мислех, че след многото негативни обществени реакции, може да преразгледат вече взетите решения. Трябва да има вътрешен механизъм за само коригиране.

23.03 2016 в 16:26

Ми ние от провинцията дето си нямаме трамваи какво да правим? Не е ли по добре тези контакти да ги има разлепени в търговските обекти?
Ама нищо, важното е да се усвоят едни пари...

23.03 2016 в 15:57

Тая комисия с текущите й правомощия НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА! Поредната недомислица гълтаща държавни средства и мъртва по рождение...

23.03 2016 в 15:39

КЗП, е една измислена организация лапаща държавни субсидии! Няма никакви права и в повечето случаи праща потребителите до съда.На практика защитават производителите и търговците, щото им се внасят!