Сръбска певица прокле Робин ван Перси

OFFNews 06 февруари 2017 в 14:53 4152 0

Футболистът на Фенербахче Робин ван Перси беше нагрубен жестоко от скандалната певица Йелена Карлеуша. Сръбската лепотица и съпруга на футболиста на Бешикташ Душко Тошич не спести обидите си към холандския нападател.

Йелена изригна в социалната мрежа Туитър след дербито с Фенербахче от турнира за Купата на Турция. Избухването й беше провокирано от екшъните пли загубата на Бешикташ от Фенербахче. Ван Перси вкара за 1:0 и по този начин класира отбора си за четвъртфиналите, а домакините останаха с човек по-малко в 43-ата минута заради червения кортон на Тошич.

Той бе изгонен след сблъсък с бившия нападател на Манчестър Юнайтед. Тошич първо беше провокиран от нарушение, което съдията не видя, а после посегна с глава към холандеца, който се строполи на земята и предизвика червения картон на сърбина.

Известната със своите изцепки Карлеуша написа: "Робин ван Перси е тъп кучи син. Дано счупиш крак, задник!".

По-късно тя заяви, че съпругът й е поискал да изтрие написаното. "Душко ме помоли да махна коментара за Перси и аз го направих. Какво да кажа, не харесвам мръсни футболисти. Целувки на всички фенове на Бешикташ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови