Рууни хвана четката, боядисва пейките в парк

OFFNews 07 октомври 2017 в 11:49 1637 0

Градчето Макълсфийлд край Манчестър вече има бояджия-мултимилионер за пейките в един от местните паркове. Това е звездата на Евертън Уейн Рууни, съобщава "Сън", преведен от Канал 3.

Идолът на английските фенове, чиято заплата е над 9,3 млн. eвро на година, започна да изтърпява наказание от 100 ч. обществен труд заради шофиране в пияно състояние.

Използвайки прекъсването на първенството на Висшата лига, 31-годишният бивш английски национал хвана четката и започна да боядисва пейки в градинка, намираща се в близост до къщата му за 6 млн. евро. Рууни, за когото се счита, че е натрупал състояние от 120 милиона евро в досегашната си кариера, се опита да остане незабелязан, но напразно.

„Той повече от всичко желаеше работата му да остане встрани от любопитни очи, затова го пратиха дискретно да маже пейки в местен парк“, каза източник на в. „Сън“.

„Той постоянно мрънкаше, че не използват уменията му по най-добрия начин и питаше защо не го пратят да учи деца на футбол. От центъра обаче изобщо не искаха и да чуят. И той започна да боядисва пейки по 5 часа на ден, докато някои от съотборниците му от Евертън тренират и играят с Англия и Уелс.“

За последния си сеанс Уейн дошъл облечен цивилно, за да не бие на очи, а не със задължителната светло-отразителна жилетка, както се полага за бояджиите в градинките и боклучиите.

В същия градински център и други асове са давали своя принос към обществото – бившият съотборник на Рууни от Манчестър Юнайтед Карлос Тевес също се омаза с блажна боя през 2013 г. Тогава аржентинецът бе спипан да шофира, въпреки че имаше забрана за това.

Боядисването е бял кахър за Уен, който е и с отнета книжка. Той беше спипан да шофира пиян, возейки секретарка във фирма за имоти. Уж да я закара до колата й.

Явно съпругата Колийн не вярва в добрата страна на Рууни, защото се изнесе от общото им жилище. И усилено се готви за развод.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови