При президент по кецове и тениска? Не! Дори и за Григор Димитров (снимки)

ОFFNews 05 септември 2017 в 19:29 7481 2

Приятна изненада е, че Григор Димитров се прибра у нас и обясни колко хубаво е в родината. И без това само го хапят, че не играе за България. Но за патриотизъм няма да говорим.

Странно облекло избра Гришо за посещението при президента Румен Радев днес, на което с бащата и мениджъри е обяснил идеята за създаване на тенис център за деца. Похвално, за инициативата де.

Но облеклото! То е хубаво, ако Гришо беше тръгнал на разходка по съседната "Витошка". Тогава поне няколко десетки девойки щяха да изпуснат чашите със следобедно кафе.

Но по кецове на бос крак при държавен глава е малко несериозно. Дори когато си Григор Димитров. Допълнението от спортен панталон, тениска и вързан на врата пуловер също отива повече на вечерна разходка край плажа в Ел Ей.

Гледайки ранните кадри от Хасково, се създава натрапчиво чувство, че някой е извикал тенисиста по спешност към София и той е успял само да смени късите гащи.

Хайде, сигурно Хасково не предлага висша мода, може и да бъркаме. Но за 15 минути на спомената "Витошка" щеше да се изтупа, както го може. И същите девойки пак да изпуснат същите кафета.

Бащата Димитър Господинов поне е сложил риза. Но и тя не отива на президентска институция. Пък и панталоните са прекалено спортни. За придружаващите лица нямаме забележки, те сигурно са чакали в София и са имали време са лъснат костюмите и обуят официални чепици.

Иначе знаем, че Гришо го умее това с обличането. Както и на корта. Успех в Шанхай!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови