Никол Шерцингер никога не се е разделяла с Григор

OFFNEWS 27 ноември 2017 в 10:04 14611 1

Приятелката на най-добрия ни тенисист Никол Шерцингер дръпна завесата на личния си живот.

Американската певица даде интервю за британския таблоид "Сън", в което хвърли светлина върху връзката си с Григор Димитров, предишната си любов Люис Хамилтън и плановете си за едно бъдещо и голямо семейство. За Хамилтън Шерцингер казва, че е егоист, който винаги е мислел само какво е добре за него, докато тя е давала всичко от себе си, за да може връзката им да продължи

За най-добрия ни тенисист Никол признава, че разстоянието, което ги дели, определено е проблем, но те успяват да подредят графиците си. По думите й отношенията им са дълбоки и сериозни.

Тя разкрива също, че те винаги са били заедно и никога не са се разделяли, каквито слухове имаше през лятото. Американката признава, че иска един ден да има голямо семейство. Тя е наясно, че биологичният й часовник тиктака. В момента тя е на 39, но се чувства по-млада.

"В трийсетте ставаш по-балансиран и започваш да обичаш повече себе си. Никога не се притеснявам за остаряването. Какво можеш да направиш, освен да остарееш с финес. Успокояваш се, когато разбереш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само цифра", споделя още певицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8000

1

Petur Angelov

27.11 2017 в 10:27

Добре де , но защо му слага рога ???? Толкова са големи , че той едвам пристъпва и губи мачове .... И друго Маша страда и ще им развали връзката .