Гаел Монфис заби украинска тенисистка

OFFNews 17 януари 2019 в 12:40 3210 0

Французинът Гаел Монфис излиза с колежката си от Украйна Елина Свитолина.

За връзка между двамата се говори от миналата есен, но в Мелбърн новината намери известно потвърждение с появата на Монфис в ложата на украинката по време на мача й от втория кръг. В интервюто след победата, Свитолина беше попитана за присъствието на французина и украинката се изчерви.

"Да, той е тук, за да ме подкрепя, няма нищо за криене. Надявам се да го гледаме много тук и то не само в ложата ми, а и на корта", коментира Свитолина. Първите слухове за връзка между двамата се появиха след победата на украинката във финалния Мастърс в Сингапур.

Двамата се озоваха заедно на почивка в Дубай, откъдето украинката качи снимка с шампиона по бокс Антъни Джошуа от ресторант, в който беше и Монфис. По-късно двамата се готвиха заедно в Женева. През тази седмица пък украинката си качи снимка в Инстаграм, на която се вижда как я прегръща човек с облекло, с каквото се състезава Монфис.

Французинът не за първи път излиза с колежка. Преди десетина години той имаше роман с Доминика Цибулкова, както и с французойката Ализе Корне.

Свитолина пък прекрати връзката си с британския състезател по крикет Рийс Топли, тъй като кариерите им пречеха на личните взаимоотношения.

View this post on Instagram

A post shared by Elina Svitolina

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови