Коя е сексапилната мацка на Локо Пловдив? (снимки)

Донислав Донев 09 януари 2017 в 21:37 12002 2

Тя е красива, млада, но далеч от представите за "кифла", която гони мъже с пари и хубави коли. Лидия Опълченска е дамата, която започна да тренира с аеробика футболистите на Локомотив Пловдив за новия сезон. Иначе дамският спорт е любим на треньора Ераносян.

Лидия Опълченска е завършила „Бизнес и банково дело“ в частен колеж „Едмънд Бърк“ в Пловдив, после „Бизнес администрация“ в Европейския колеж по икономика и управление. Майка й е банкер, а бащата - главен елтехник в цигарената фабрика. И по-важното - кросов състезател.

От него чаровната му щерка е наследила страстта към адреналина и високите скорости. Харесва всичко, що е на четири колела, стига да е бързо, спортно и яростно. И най-вече моторите. "Израснала съм по рокерски събори. Като по-малка дори съм участвала в състезания. Скачала съм с бънджита, практикувала съм скално катерене. Но най-голям палеж имам към моторите", разказва Лидия пред "Марица" преди време.

Баща ми направи всичко възможно да ме откаже от тази ми страст, защото беше силно притеснен за живота ми. На 18 претърпях инцидент. Отървах се с комоцио, пукнати ребра и няколко изхвръкнали зъба. След този случай мислех, че ще улегна, но и до ден днешен търся тръпката. Трудно утолявам адреналина в себе си".

След колежа пловдивската красавица започва без връзки, от нулата. Работила като асистент в строителна фирма, а после се хванала крупие в „Тримонциум“. „Оттам се запали моята страст по танците. В хотела се запознах с трупа балерини. Те ми отвориха очите за изкуството. Приемам танците не като бизнес, а като изкуство", категорична е носителката на титлата Мис Вселена.

Тя преживява много дълга връзка, като не си пада по случайните свалки. Категорична е, че не е достатъчно мъжът да е красив, за да го пожелае. Не харесва футболисти, по-скоро би си паднала по състезател в някой екстремен спорт. "Трудна съм за ухажване. Имам нужда от време, за да се влюбя. Много бих искала да изпитам онова нещо, наречено любов от пръв поглед", казва момичето, за което компромисите са тема табу.

Не симпатизира на Златките. "Животът им е жалък, лишен от емоция. Като паразити са. Не можеш вечно да лежиш на гърба на някого, без да се бориш. Това са момичета, които са изгубили себе си, лаконична е Лидия.


Тя е абсолютно натурална. „Никой не ми вярва, но не съм пипната. Питали са ме: „При кого си си правила носа? Много е сполучлив“. Може би на един по-късен етап бих си сложила силикон, но все още ми е рано".

Новият треньор в Локо е тренирала и плуване, ходи на фитнес. Залага на спортно-елегантен стил, времената на скъпите рокли и токчета са в миналото.

Тази есен миската е блъсната от невнимателна шофьорка, докато пресичала на пешеходната пътека срещу хотел "Лайпциг". Колата минала през крака и като по чудо 26-годишната красавица се разминала без сериозни наранявания.

От болката Лидия загубила съзнание. Когато се опомнила, разбрала, че охранителят от близката банка се е притекъл на помощ. Отнесъл я на ръце от платното и повикал линейка. Миската веднага била откарана в Спешното отделение на УМБАЛ "Свети Георги", където направили снимка. "Най-обидното за мен е, че това момиче дори не ме потърси, не ме попита как съм. Не се извини", възмущава се Лидия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

10.01 2017 в 09:06

Хубаво е момичето, но "завършила „Бизнес и банково дело“ после „Бизнес администрация“" и накрая да тренира аеробика на футболисти .. не ми звучи мн адекватно ако иска да се развива в сферата, за която е "учила" ..