Дългучи разсъблякоха новата на Тайгър

OFFNews 15 юни 2017 в 11:42 8071 4

Новата приятелка на голф величието Тайгър Уудс Лейси Кей Съмърс хвърли дрехи и задръжки в чест на новите шампиони в НБА Голдън Стейт Уориърс.

Атрактивната фитнес богиня се похвали и с точната си прогноза за финалния плейоф срещу миналогодишния шампион Кливлънд Кавалиърс, която е направила на страниците на списание FHM.

Тя е била категорична, че Уориърс ще спечелят, но се разминава с броя на мачовете в серията, като пише, че не би се изненадала, ако се стигне до седми сблъсък. В крайна сметка серията беше спечелена от Уориърс с 4:1 и така Стеф Къри, Кевин Дюрант и компания си сложиха шампионските пръстени.

Според информация от последните часове сексапилната блондинка е била шута на Тайгър след ареста му в неадекватно състояние преди седмица. Тя обаче не е потвърдена от нито един от двамата официално.

Публикация, споделена от Laci Kay Somers (@lacikaysomers) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

4

Denis Rizanov

15.06 2017 в 14:03

Какво става сега?
Някакви са и откраднали телефона и са пуснали снимките и в интернет? или само са и го "хакнали"... телефона и са ви продали снимките?
Каква е целта на тази "новина"? Офисният планктон и всичкото ИТ-чекибоец да намаже екраните ли?
Значи ние трябва да се съобразяваме как се изразяваме, да няма псувни и прочие, а в същото време тук се пуска откровено софт-порно за визуално стимулиране и слюноотделяне.

12000

1

Georgi Vulchev

15.06 2017 в 12:03

Сгодна женица, няма спор :)