Бекъм-младши е истински фен на тенис турнира Sofia Open

OFFNews 26 ноември 2018 в 13:07 1858 0

Синът на футболната суперзведа Дейвид Бекъм - Ромео е истински фен на тенис турнира от сериите ATP 250 - Sofia Open. Той следи всички новини за надпреварата в българската столица.

Нещо повече - Ромео харесва всяка нова публикация в официалния профил на турнира в Инстаграм soffiaopentennis. Синът на Дейвид Бекъм винаги е сред първите, харесали информациите от Sofia Open.

Ромео очевидно се радва и на обявените до момента големи имена от световния тенис, които ще играят в София през февруари 2019 г., както и на изпращаните от тях видеопослания към българските фенове.

Носителят на три титли от "Големият шлем" Стан Вавринка обявява във видеопослание към българските фенове, че се завръща в София през февруари 2019 година. Сред харесалите публикацията на Sofia Open в Инстаграм е Ромео Бекъм.

Той е запален по тениса, като тренира здраво и се готви за тенис кариера. Ромео е и сред най-известните привърженици на българската звезда Григор Димитров, но въпреки че хасковлията отказва да играе в турнира в София, звездният фен на тениса продължава да се интересува от всички новини, свързани с него.

Имащият 1,8 млн. последователи в Инстаграм син на Дейвид Бекъм не крие, че е голям фен на Григор, а в социалните медии следва почти всички световни тенис звезди.

През 2017 година Ромео сбъдна една от мечтите си, тренирайки с Димитров преди "Уимбълдън". През септември 2018-а вторият по възраст син на Дейвид Бекъм публикува и кадър как закусва с Димитров по време на лагер на българския тенисист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови