Бащата на Григор Димитров изпрати Никол за Лос Анджелис

OFFNews Последна промяна на 08 февруари 2017 в 10:21 23016 0

Никол Шерцингер остави Григор Димитров два дни преди дебюта му на Sofa Open, така че нашето момче ще е напълно концентрирано в тениса. Певицата е напуснала България вчера рано сутринта. Тя се е качила на самолет за Франкфурт, излетял в 6,15 часа, а в Германия е щяла да направи връзка за Лос Анджелис.

Въпреки поройния дъжд и ранния час - 5 сутринта, на ВИП терминала на аерогара "София" отново е бил "ловецът на звезди" Тодор Петров. Певицата е била изпратена от бащата на Димитров - Димитър Господинов. Затова и Григор беше сам в Хасково, въпреки смехотворните предположения, че прочутата певица се е крила някъде из южния град.  

"Никол пристигна с яке с качулка - в стил "кежуъл", за разлика от дрескода при пристигането си. С нея беше единствено бащата на Григор", разказа пред вестник "Меридиан мач" Петров.

Именно в апартамента на Димитър Господинов в София Гришо отседна с 13 лета по-голямата от него американска поп звезда от Хаваите.

"Тя си беше направила специална прическа във фризьорския салон на кортовете на Малееви", издаде Петров. "Беше се приготвила, за да я снимат папараците в Лос Анджелис. Беше много красива, както винаги - с пусната дълга коса", допълни Петров.

Никол остана три дни в София, като разгледа църквите на столицата. Тя направи страхотна реклама на Боянската пред последователите си в социалните мрежи. Никол беше засечена в пицария на семеен обяд с майката на Гришо - Мария, както и на романтична вечеря с приятеля си. Двамата избраха суши ресторант на "Раковска".