Задкулисието се страхувало от ДОСТ

OFFNews 23 март 2017 в 08:31 3790 2

Снимка БГНЕС/Боби Тошев, архив

"Статуквото, задкулисието и феодалният модел, които стягат своите обръчи, но са безсилни да унищожат Обединение ДОСТ - единствена и последната алтернатива на милиони български граждани за свободен избор и реална демокрация." Така Обединение ДОСТ отговори на въпроса кой се страхува от ДОСТ, който само си зададе чрез прессъобщение до медиите.

От коалицията твърдят, че "всички политически партии и целият държавен апарат се включиха в наказателната акция за унищожаването на Обединение ДОСТ", че са подожени на "масирана атака в медиите", "манипулирани социологически проучвания", "яростни нападки от лидерите на всички политически партии", "натиск от местната власт", "показни полицейски акции без основания и реални обвинения, масови арести на наши членове и симпатизанти", "насилствено възпрепятстване влизането на български граждани в страната", "опит да се предизвика дипломатически скандал, като се обвързва политиката на нашата Коалиция с Република Турция", "президентски съвет маскиран под удобния предлог за гарантиране на сигурността на държавата".

"Яростните атаки са показател само за едно, че Обединение ДОСТ е на правилния път и че демокрацията в България е само на книга, книгата на 27 годишния ни срам", пишат хората на Лютви Местан и Орхан Исмаилов.

Двамата съпредседатели твърдят, че са "единни, обединени и по-силни от всякога във волята си да продължат да водят тази неравностойна битка, защото осъзнават, че моментът е исторически, а мисията на коалицията е над всичко".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

1

Nik68

23.03 2017 в 09:21

Га яде кифтетата не рива. Докато в ДПС те обгрижваха от всякъде и почти всички журналисти го ласкаеха и наричах екзактния всичко беше ОК нали.