Жана Бергендорф озвучава новото съчетание на грациите ни

OFFNews 31 януари 2018 в 16:21 3898 0

Под звуците на Мистерията на българските гласове и известната поп певица Жана Бергендорф, aнсамбълът по художествена гимнастика днес показа новите съчетания за първи път пред публика, пише beautyinsport.com.

На първото официално контролно състезание в залата на "Раковски" присъстваха много бивши и настоящи представители на красивия спорт, както и много публика. Сред зрителите бе председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, трикратната световна шампионка - великата Мария Гигова и други.

То е по модерна интерпретация на народната песен "Безродна невеста", но обработена от норвежкия композитор Томас Бергерсен. Композицията е много женствена, нежна и получи заслужени аплодисменти от присъстващите.

Второто съчетание на три топки и две въжета е на денс хита на Джими Съмървил "You Make Me Feel", но изпълнен специално за ансамбъла от Жана Бергендорф. Един от елементите е изключителен, като отново капитанът Симона Дянкова е в центъра на събитията.

Треньорът на отбора Весела Димитрова сподели, че за момента в състезания ще участват петте основни гимнастички Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Мадлен Радуканова и Теодора Александрова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша