Ансамбълът, Невяна и Катрин ще сверяват часовниците в Русия

OFFNews 11 август 2017 в 11:22 2033 0

Грациите Невяна Владинова, Катрин Тасева в индивидуалната надпревара и ансамбълът ни ще направят последна проверка на състезанието в Казан преди Световното първенство в Италия.

Така момичетата на Весела Димитрова ще премерят сили с домакина Русия Италия, Беларус, Япония, Азербайджан, Финландия, Испания, Бразилия, Канада, Казахстан, Франция, Швейцария, Латвия и САЩ.

От списъка за Песаро освен украинките ги няма Китай, Египет, Германия, Унгария, Южна Корея, Мексико, Норвегия, Полша, Сингашур, Словения и Узбекистан.

Невяна и Катрин също са с огромна конкуренция. Домакинът Русия залага на Дина и Арина Аверини, а Беларус на Катерина Галкина и Алина Гарнаско.

Израел, Италия, САЩ и Япония също са с гимнастичките, които ще гледаме на световното в Песаро, съответно Линой Ашрам и Никол Воронков, Александра Аджурджукулезе и Вероника Бертолини, Лаура Зенг и Евита Гришкенас, Кахо Минагава и Сумире Кита.

Интересно е, че домакинът на Световното залага на по-опитната Бертолини, макар че Милена Балдасари показва по-силни резултати.

Надпреварата е от днес до 13-и август.

Вижте цялата програма за деня:

10:10 - 11:10 Многобой. Индивидуално - поток 1 (обръч и топка) –Катрин Тасева е с номер 5 и започва с обръч.

1:10 - 12:10 Многобой. Индивидуално - поток 2 (обръч и топка) - Невяна Владинова е с номер 9 и започва с обръч

12:30 - 13:30 Многобой. Индивидуално - поток 3 (обръч и топка)

13:30 - 14:30 Многобой. Индивидуално - поток 4 (обръч и топка)

16:30 - 18:00 Квалификация. Ансамбли - 5 обръча - България е с номер 4

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews