Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Проблеми с тока забавиха тренировката на грациите ни

OFFNews 01 септември 2017 в 17:08 1533 0

Снимка Facebook

Проблем с тока в зала "Адриатик Арена" забави първата подиум тренировка на ансамбъла, пише beautyinsport.com. Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска пристигнаха късно снощи в Песаро за първото си участие на Световно първенство.

С отбора е и Християна Тодорова, която е номинирана за Предсатвител на комисията на атлетите, а изборът е тази вечер. В 10 часа започна загрявката на Симона Дянкова, Елена Бинева, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Теодора Алексанрова.

По списък момичетата ни трябваше да излязат на основния килим в 12.40, но бяха забавени с 30 минути. На подиум тренировката грациите изиграха два пъти композицията с пет обръча, вторият без грешка и веднъж тази с три топки и две въжета. Момичетата не показаха новите си трика, а излязоха по тренировъчен екип.

Токът в залата угасна по-рано днес по време на изпълнението на ансамбъла на Русия, което ядоса сериозно Ирина Винер. Преди нашите момичета домакина от Италия направи силна тренровка.

Грацийте ни започват участието си утре и ще са под номер 9 в дисциплината с 5 обръча, която започва в 17:10 часа. В 18:25 часа ще играят с три топки и две въжета. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!