"Звяра" Мауридес: В ЦСКА е вълнуващо!

OFFNews 27 ноември 2018 в 09:59 1748 0

Нападателят на ЦСКА Мауридес реализира деветото си попадение с екипа на ЦСКА от началото на сезона при победата над Дунав с 2:0 в изминалия кръг.

Голмайсторът е много доволен от представянето както на отбора, така и от своето и най-вече от това, че "червените" са сред челните места в Първа лига към момента.

"Миналия сезон в Беленензес го завърших доста силно. Когато отидеш в нов отбор, винаги се нуждаеш от известно време за адаптация. Аз обаче свикнах много бързо в ЦСКА, което е наистина чудесно. В момента сме само на три точки от първото място, а аз на челните места в голмайсторската листа, така че правим вълнуващ старт!

Знам, че е клише, но всеки нападател живее за головете. Когато започнах сезона, набрах изключително високо самочувствие. В същото време привлякох и голямо внимание на съперниците ни и те започнаха да ме пазят по-специално. Но който иска успехи в професионалния футбол, трябва да е подготвен за това.

Аз продължавам да преследвам мечтата на всеки нападател - да не спирам да бележа", коментира Мауридес пред бразилското издание "Lance", цитиран от "Тема спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови