Звезда на САЩ подкрепи гей общността

OFFNews 29 юни 2019 в 18:44 2275 0

Звездата на женския национален отбор по футбол на САЩ Меган Рапино изрази гордостта си, че е част от гей общността след победата с 2:1 над домакина Франция в четвъртфинален сблъсък на "Парк де Пренс" в Париж.

"Напред, гейове!"(Go gays!), каза Рапино, която отбеляза и двете попадения за американките и на практика класира тима си напред.

"Не можеш да спечелиш такъв турнир без гейове в отбора. Мотивирам се от хора като мен, които се борят за такива неща. Зареждам се много силно, когато се опитвам да покажа някоя неправда.

Да бъда гей и да постигна такъв успех на световното първенство, особено в този месец (б.р. Pride month), за мен е много приятно", заяви Рапино пред "Гардиън".

Футболната звезда има връзка с баскетболистка Сю Бърд, но двете не са женени.

View this post on Instagram

Just because☺️ @sbird10

A post shared by Megan Rapinoe (@mrapinoe) on

Преди дни Рапино влезе в задочна дискусия с президента на САЩ Доналд Тръмп, като каза, че няма да отиде в Белия дом, ако отборът бъде поканен в случай, че спечели световната титла.

Тръмп отговори в Туитър, че първо трябва да се спечели, а след това да се чака покана, а за финал написа, че задължително ще покани отбора по футбол независимо от резултатите във Франция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови