Верати: Дори Меси не е на нивото на Иско

OFFNews 03 септември 2017 в 18:32 2239 0

Полузащитникът на италианския национален отбор Пари Сен Жермен Марко Верати призна след тежката загуба с 0:3 от Испания снощи, че е трудно да се играе срещу звездата на Реал Мадрид Иско.

Халфът на ПСЖ бе тотално обезличен от футболиста на "белия балет", който буквално му скри топката в средата на терена и стана играч на мача с два гола. За капак Иско провря топката и между краката на италианеца, правейки го за смях пред цял свят.

"Беше много трудно за мен да играя срещу Иско. Бях изумен от изпълнението му. Дори Меси не е близо до това ниво", заяви Марко Верати през "АС".

Героят на Испания Иско очаквано е център на внимание в медиите по света, след отличната си игра снощи. Най-колоритното заглавие е в аржентинския вестник "Оле": "Папа ФрансИско" пише изданието, като отбелязва, че благодарение на него иберийците са много близо до директно класиране за Мондиала.

Медиите в Мадрид също го величаят: "Два магически гола, мрежичка на Верати за историята, приближиха Ла Фурия до световното” отбелязва "Марка". "Иско взриви Италия с два страхотни гола", пише "АС".

В някои издания дори толкова се вдъхновиха, че започнаха да прогнозират нова световна титла догодина и пуснаха анкети в сайтовете си, питайки потребителите дали очакват Испания за триумфира като шампион в Русия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови