Ван Гаал обмисля завръщане във футбола

OFFNEWS 11 декември 2016 в 13:05 6990 0

Бившият треньор на Манчестър Юнайтед, Барселона и националния отбор на Холандия Луис ван Гаал обмисля завръщане във футбола.

65-годишният холандец е "уморен" от почивката, в която излезе след уволнението си от Манчестър Юнайтед и вече търси нови предизвикателства.

Пред свои близки Ван Гаал е заявил, че не го привлича позицията на технически или спортен директор, а иска да ръководи отбор като треньор.

За последно около името му се появи спекулация, че може да оглави германския Вердер Бремен, но там все още ролята се изпълнява от Александър Нури.

В Манчестър още пазят лоши спомени от престоя на Ван Гаал, като продължават да го обвиняват за настоящото положение на тима, който е извън топ 4.

"Ван Гаал купи ужасно много боклуци. Маркос Рохо не става за нищо, Мемфис Депай също. Това са типове, за които бяха дадени много пари от клуба, за да фучат с луксозни лимузини, а да не играят нищо", избухна бившият ирландски национал Иймън Дънфи.

Днес Манчестър Юнайтед може се приближи до топ 4, ако успее да победи в двубоя с Тотнъм от 15-ия кръг, който започва в 16,15.

Следи на живо тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови