В ЦСКА подготвят среща на върха

OFFNews 15 май 2019 в 09:45 1726 0

Ръководството на ЦСКА е планирало голяма среща през следващата седмица, съобщава "Тема спорт". На сбирката, която е насрочена за вторник, след мача с Левски, ще бъдат обсъдени двата най-важни въпроса в клуба - треньорският и селекционният. Решение кой да води отбора през идната кампания ще има в последните дни на месец май.

Червените търсят нов треньор, като вниманието отново е насочено към чужденци. Не е изключен обаче и сценарий, при който настоящият щаб - Добри Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев, да се запази поне в началните месеци от новия сезон.

През следващата седмица ще бъде взето и решение, кои футболисти ще си тръгнат от "Българска армия". Не е ясно и бъдещето на взетите под наем Нуно Томаш и Жоржиньо. Ще се стигне и до разтрогването на контрактите с част от играчите. На срещата ще се коментират и потенциални попълнения.

В ЦСКА искат да сглобят силен отбор и да засилят дълбочината, за да преследват попадане в груповата фаза на евротурнирите. Армейците стигнаха до 3-ия кръг на Лига Европа през миналата година, но целта сега е да се пробие по-напред.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови