Треньорът на Локо Пд: Много пъти реагирам неправилно към съдиите

OFFNews 18 декември 2019 в 08:49 1068 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира пред "Тема Спорт" честите си реакции против съдиите по време на мачовете на "черно-белите".

"Доста често се сърдя на себе си за това си поведение, но желанието да постигнем добър резултат е по-силно от мен. Много пъти реагирам и неправилно към съдиите. Вярвам, че реферите не грешат нарочно.

Те също имат своите притеснения. Не им е лесно. Някои имат качества, правят случайна грешка и моята реакция не прави ситуацията по-лесна. Съжалявам, че не мога да се променя и да реагирам по друг начин по време на мачовете. Но съм такъв и просто не мога да се променя.

Искам справедливостта да е водеща. С тези си реакции искам да покажа на моя отбор, че го подкрепям, когато е ощетен. Това е мой стил на работа и не желая да се променя. Ако съм навередил така на някого, аз имам сила да се извиня на съдиите.

В последно време виждам и някои провокации към мен, с които не мога да се съглася. Още повече че после, като гледам дадената ситуация на видео два-три пъти и виждам, че съм прав.

Лудогорец е силен отбор и въобще не трябва да има подкрепа от съдиите. Имат толкова качествени играчи, че не се нуждаят от това. Но за мен Лудогорец не е тема на разговор, а само това, което се случва с Локомотив", каза Акрапович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови