Крушарски: И с 8 човека можем да играем срещу Левски

OFFNews 17 декември 2019 в 10:34 3573 1

Босът на Локомо­тив (Пд) Христо Крушарски не присъст­ва онзи ден на дер­бито с Левски на „Лаута" заради не­отложен бизнес ан­гажимент в Русия.

Той обаче е бил информиран подробно за случилото се в Пловдив и коментира дербито пред „Мериди­ан Мач".

„Естествено, че съм доволен от представя­нето на Локомотив от началото на сезона и конкретно в мача с Левски. Разбрах, че сме показали хубава игра срещу „сините".

Не сме се огънали и с чо­век по-малко. Вярвам, че и с 8 футболисти може да играем срещу Левски!", отсече Крушарски. Босът коментира и изказването на спор­тния директор на „смърфовете" Георги Иванов, че трима от основните футболисти на клуба - Давид Малембана, Ален Ожболт и Диниш Алмейда, са пред про­дажба. Гонзо обяви това след мача с Левски.

„Нещо много взехме да се разтоварваме", обяви Крушарски през бурен смях. „Реално само един от изброените може да бъде продаден. Няма да кажа кой точно и къде точно. Като неща­та станат факт, ще го обявим", завърши босът на Локо (Пд) пред „Ме­ридиан Мач".

Със сигурност „черно-белите" остават с двама ос­новни футболисти по-малко от януари - Стивън Езе отказа да преподпише и си тръгва като свободен агент, а Георги Илиев прекрати кариерата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови