Треньорът на Левски за играчите: Ръцете им се тресат като на пияници, ако нямат телефон в ръката

OFFNews Последна промяна на 13 февруари 2021 в 11:55 3421 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович изглежда е силно притеснен от навлизането на новите технологии. Специалистът сподели, че неговите играчи са пристрастени към телефоните си, заради което той е ограничил използването им в отбора.

"Мисля, че много пречат социалните мрежи. Виждам нашия отбор, а и други по време на подготовката в хотела. Ръцете им се тресат като на пияници, ако нямат телефон в ръката. На някои буквално им е залепен за ръката и не го изпускат. Това е генерален проблем на всички, не само на играчите.

По-бързо идва информацията, но аз мисля, че е патология. Ако ти не можеш да отидеш на обяд без телефон, да отделиш 20 минути за себе си да имаш спокойствие, значи имаш проблем и то голям. Правилото е отборът да няма телефони, докато се храни, но ги виждам, че постоянно ги държат в свободното си време.

Когато ме видят ги прибират в джоба, но те продължават да вибрират. Първата им работа е като станат от масата да проверят какво се случва. Това е генерален проблем, а по принцип дори не гледат футбол на телефоните си. Можеше да ги разбера ако го правеха или ако слушаха мотивационни речи как да бъдат по-добри, но не - снимки в инстаграми, уотсапи, фейсбук", сподели Стоянович в интервю за "Труд".