Треньорът на Ювентус разгневи италианските пощи

OFFNews 13 февруари 2020 в 14:02 1329 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари разгневи италианските пощи с изказване на пресконференция.

61-годишният бивш банкер не преживява най-добрите си дни начело на "Старата госпожа", след като отборът записа негативни резултати от началото на 2020 година и изпусна лидерската си позиция в Серия А. Попитан дали чувства напрежение от това, Сари отвърна "Ако исках да избегна това, щях да си намеря работа в пощата".

В отговор италианските пощи (Poste Italiane) публикуваха послание към него, в което го призовават да дойде да изкара един работен ден и да се увери сам има ли стрес и напрежение в работата им.

"Противно на мнението на господин Сари, стресът и напрежението присъстват в нашата работа. Ние сме отговорни за гражданите, бизнеса и администрацията. Очакваме го в един от нашите 15 000 пощенски клона да види един обикновен работен ден лично.

Poste Italiane са една от най-големите компании в страната и е в топ 500 в света по качество на живота и работата", пишат от пощите.

Сари наследи на поста Масимилиано Алегри след края на миналия сезон. В момента Ювентус върви втори в шампионата, като лидер е Интер по голова разлика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови