Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Треньорът на Берое бесен след равенство

OFFNews 04 ноември 2017 в 19:13 1699 0

Берое не успя да спечели домакинството си на Дунав и мачът от 15-ия кръг на Първа лига между двата тима приключи при 1:1. Мартин Камбуров откри резултата в 50-ата минута, а девет по-късно Мирослав Будинов изравни.

Равенството попречи на заралии да излязат на трето място в класирането преди двубоя на Левски срещу Локомотив (Пловдив).

Треньорът на Берое Александър Томаш беше бесен на своите играчи след ремито.

"Въобще не съм доволен. Като цяло в началото на мача и в началото на второто полувреме малко се доближавахме до това, което искаме. Афектиран съм много в момента.

Казах и на футболистите, че някои хора ще разберат какво е Берое, когато си тръгнат от тук. Явна натам трябва да отидат нещата, защото не може да имаме две различни лица. Не съм съгласен с това.

Ще дам за пример Камбуров, който е на 37 години и гони всяка топка, а има хора, които се разхождат на терена. Това няма да го допусна. По този начин футбол не може да се играе. Вие следите всеки мач, но аз не съм съгласен с поведението на много хора. Или трябва да се променят по най-бързия начин, или трябва да се разделяме.

Явно трябва да мине ток през някой, за да могат да се осъзнаят по-бързо. Когато аз бях футболист имаше треньори, които казваха, че има играчи за тренировки и за мачове. Почвам да се замислям. Не вярвам, но май натам отиват нещата", коментира разгневеният Томаш.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!