Треньорът на Бербатов го представи като художник пред индийците

Нашият започва подготовка с Керала на 1 октомври в Марбея

OFFNews 13 септември 2017 в 22:16 2126 0

Интересно представяне на Димитър Бербатов пред индийските медии му удари треньорът на Керала Бластърс Рене Мюленстийн. Холандецът определи Димитър Бербатов като "художник, който внася цвят в играта".

Българинът подписа едногодишен договор с индийския отбор и за трети път ще има възможност да работи със спеца след престоя им в Манчестър Юнайтед и Фулъм.

"И Димитър Бербатов, и Уес Браун бяха много ентусиазирани от идеята да дойдат в Индия и да играят за Керала Бластърс. Както знаем, много от феновете на тима са привърженици на Манчестър Юнайтед, така че надеждите на всички ни са по някакъв начин да пренесем нещо от "Олд Трафорд" на нашия стадион.

Страхотно е да имам възможността отново да работя и с двамата. Те ще донесат много опит и качество на отбора", заяви специалистът, "Бербатов е от онези играчи, които мога да сравня с артист, художник. Някой, който носи цвета в играта", допълни Мюленстийн.

Бербо си е в София и вероятно ще изчака Керала направо в Европа. Индийците предвиждат лагер в испанския курорт Марбея от 1 октомври.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови