Тежка загуба за Лудогорец в Израел (видео)

OFFNews 26 юли 2017 в 21:56 4868 2

Лудогорец е пред отпадане от Шампионската лига след загуба 0:2 като гост на Апоел Беер Шева. Все пак трябва да изчакаме реванша в трети квалификационен кръг след седмица в Разград!

Домакините потвърдиха впечатленията, че са изключително опасен тим с класни чужденци. Имат и феноменална публика, която накара своите да летят тази вечер.

Един от чужденците Нвакаеме откри в 19-ата минута. Нигериецът и капитанът Меликсон сами матираха цялата защита на българския първенец с три паса, която се построи доста неграмотно. Грамадата от мускули завърши току пред ръцете на вратаря Броун.

Лудогорец не се стресна и в интерес на истината владееше повече топката и правеше опасни атаки. Големият грешник се оказа бразилецът Вандерсон. Дребното крило имаше цели три възможности сам срещу вратаря при този резултат.

Първата и последната бяха фрапантни! Вандерсон обаче дори не улучи вратата и при трите! Трябва да се извини на своите тази вечер!

Лудогорец не успя да завърши правилно още 1-2 страхотни атаки, като Кешеру и Марселиньо проявиха повече егоизъм, вместо да подадат. Не може да не се признае и на домакините, че са невероятни при контрите. При една от тях само шпагатът на Моци спаси разградчани от попадение.

И напълно според футболната логика Апоел вкара много важен втори гол, който ги прави абсолютен фаворит. Неудържимият Нвакаеме запази топката по отличен начин след тъч и я подаде на Охана пред малкия пеналт в 79-ата минута. Последният се завъртя и отбеляза за 2:0 след щастлив рикошет в крака на Пластун.

Припомняме, залогът е огромен. Победителят отива на плейоф и гаранция влиза в групите на един от двата турнира. Загубилият се утешава с плеойф в Лига Европа.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

2

HristoSliven

26.07 2017 в 22:35

Мразя "Лудогорец" заради Домусчиев - и във футбола налага принципа си "Само аз и никой друг..." , без значение на средствата с които го постига!
Бих бил доволен ако отпаднат, макар и да са шампион на България! Ще го преживеем, а дано имат и достойни съперници в нашето първенство!

20699

1

Новак

26.07 2017 в 22:13

Време им беше някой да ги натупа както трябва. Българският отбор, в който играеше само един (1 ) българин. Този проект е към края си - големите им звезди не си подаваха помежду си в чисти ситуации, всеки играе сам за себе си. След вече очакваното отпадане май ще последва здраво разпродаване и операция от сорта Литекс Ловеч -> Литекс София.
 
X

Да помогнем на украинските деца!