Лудогорец излиза срещу много корав тим в Израел

Дерменджиев залага на героите от победата над Жалгирис

Ивайло Йолчев 26 юли 2017 в 08:45 2036 0

Изключително труден тест има тази вечер Лудогорец в трети кръг от Шампионската лига. Българският тим излиза тази вечер от 20 часа на стадион “Търнър” срещу израелския първенец Апоел Беер Шева в първи мач от етапа.

Разузнавачи на Лудогорец не скриха пред OFFNews, че са впечатлени от два фактора. Агитката на Апоел пълни стадиона дори в най-скучните вътрешни мачове, като създава адска атмосфера. Второ, домакините играят изключително приятен, атакуващ и директен футбол. Макар че имат в пъти по-малък бюджет от грандовете на Израел, те буквално ги мачкат последните два сезона.

Все пак Лудогорец не изпитва притеснения заради традицията и..Ботев Пловдив. "Канарите" разкриха друг израелски тим Бейтар Йерусалим в Лига Европа с общ резултат 5:1. Лудогорец е достигал три пъти до третия предварителен кръг и неизменно е продължавал напред, като елиминира два пъти Партизан Белград и веднъж Цървена звезда.

Въпросът е кое лице ще покаже Лудогорец - това от първия мач с Жалгирис или от реванша? Бразилските перли определено играят слабо срещу слабите, но силно срещу силните. Задачата на Георги Дерменджиев е да им внуши, че Апоел е от втората категория.

Спецът най-вероятно ще заложи на състава от реванша с Жалгирис в предишния кръг. Тогава на върха на атаката действаше румънския голмайстор Клаудиу Кешерю, който вкара два гола за победата с 4:1.

Аут от състава на домакините са звездите Бен Сахар и Исаак Куенка, които може да пропуснат и реванша.

Вероятни състави:

Апоел Беер Шева: Хаимов, Битон, Цедек, Витор, Корхут, Ейнбиндер, Огу, Ради, Меликсон, Нвакаеме, Барда.

Лудогорец: Браун, Натанаел, Пластун, Моци, Саша, Дяков, Анисе, Вандерсон, Марселиньо, Кафу, Кешерю.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови