ЦСКА си пожела титлата за юбилея

OFFNews 07 февруари 2018 в 20:03 4671 0

Цел номер 1 пред ЦСКА през остатъка на сезона е спечелването на титлата. Така "червените" искат да сложат черешката на тортата в годината, в която отбелязват своята 70-годишнина през месец май. Треньорът Стамен Белчев определи като ключово за постигането на целта оставането на бразилския нападател Фернандо Каранга, чието закъснение опъна нервите на феновете.

"Малко е изостанал с подготовката, но е тренирал в Бразилия и бързо ще навакса. Не искам да обещавам титлата, мога да обещая само, че ще работим упорито за постигане на целта", заяви в типичния си сдържан стил наставникът на "армейците".

Междувременно футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на базата в Панчарево, съобщава официалният сайт на клуба. В сутрешното занимание се включиха всички играчи с изключение на Рубен Пинто, който пропусна и лагера в Испания заради контузия.

Португалският полузащитник претърпя лекарска интервенция, след като получи удар в ребрата по време на контролата с Вихрен (Сандански) и беше засегнат единият му бъбрек. Пинто ще почива до 20 февруари, след което ще поднови тренировки с тима на Стамен Белчев.

Друг от халфовете в селекцията на хасковлията - Кристиян Малинов, който пропусна приятелските мачове със Спартак (Москва) и Тянжин (Теда) заради лека контузия, започна заниманието със съотборниците си, след което продължи да се подготвя отделно с кондиционните треньори.

Завърналият се от рехабилитация в Германия Андре Монтейро-Укра също стартира тренировката наравно с останалите футболисти, но след това се готви индивидуално по специална програма, изготвена от кондиционните треньори и лекарския щаб на тима, които следят неговото състояние.

Тази събота, 10 февруари, на "червените" им предстои да изиграят последната си контрола преди старта на полусезона в Първа професионална лига. Съперник на ЦСКА-София от 13:00 часа на "Армията" ще бъде един от лидерите във Втора лига Царско село.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!