ЦСКА почете паметта на Ламбо

OFFNews 27 ноември 2019 в 11:41 1659 0

От ЦСКА отдадоха почит на починалия днес легендарен български актьор Стефан Данаилов с емоционално послание в клубния сайт на "червените". Ламбо ни напусна днес на 76-годишна възраст.

Той издъхна след дълго лечение във ВМА. Данаилов бе приета там заради проблеми с белите дробове. Преди време легендата претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Страдаше и от паркинсон.

Лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома. Появи се информация, че той е излязъл от комата и е добре, но в последствие нещата са се усложнили.

Ето какво написаха в сайта на "червените":

"Армейци,

На 76-годишна възраст ни напусна легендарният Стефан Данаилов. Един от най-големите български актьори беше заклет привърженик на ЦСКА.

Изказваме своите искрени съболезнования към близките на господин Данаилов! Поклон пред паметта му! Завинаги един от нас".

Новината за смъртта на легендата очевидно е минала и отвъд границите на страната ни. Бившият футболист на ЦСКА Жуниор Мораес, който в момента защитава цветовете на Шахтьор Донецк също отдаде почит.

Нападателят публикува в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук архивна снимка на Ламбо, който е в компанията на легендата на "армейците" Петър Жеков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови