ЦСКА громи за Купата, продължава на 1/8-финал

OFFNews 24 септември 2019 в 20:32 1449 0

Отборът на ЦСКА спечели с 3:0 гостуването си на втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица) и се класира за 1/8-финалите на турнира за Купата на България.

Червените излязоха с променен състав, но не оставиха съмнения в превъзходството си. Дебютен гол за ЦСКА отбеляза Денис Давидов, който откри резултата в 20-ата минута. Руснакът уцели и гредата.

През втората част с две попадения блесна Тони Уот, който се разписа в началото на втората част и в 62-ата минута. До края домакините можеха да върнат едно попадение, но стражът на ЦСКА Бусато показа стабилна игра.

Днес се изиграха още два мача от програмата на 1/16-финалите. Изненадата поднесе тимът на Кариана (Ерден), който отстрани след 3:0 елитния Царско село. "Царете" излязоха без основните си играчи, но все пак загубата тежи. Още до почивката резултатът вече бе 2:0, след като точни за домакините бяха Стоян Предев в 6-ата и Ангел Бастунов в 31-ата минута.

Класиката беше оформена около четвърт час преди последния съдийски сигнал на рефера Йото Гарабедов, когато се разписа Цветомир Тодоров.

Черно море също достигна до 1/8-финалите, след като разгроми с 3:0 като гост аматьорите от Ботев (Ихтиман). Домакините устискаха 0:0 до почивката, но след паузата "моряците" дочакаха своя миг и поведоха в 50-ата минута чрез национала Мартин Минчев. В заключителните минути на двубоя пък с попадения се отчетоха Родриго и Патрик Андраде.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови