Странична ножица нокаутира Барса на старта на сезона в Ла Лига (видео)

OFFNews 17 август 2019 в 00:09 2596 0

Снимка Facebook: FC Barcelona

Барселона стартира сезона в испанската Ла Лига с доста неприятна загуба с 0:1 от Атлетик Билбао, в двубой игран на стадион "Сан Мамес".

В главен герой на мача се превърна ветеранът на баските Ариц Адурис, който малко след като влезе в игра, донесе победата си след страхотно изпълнение на странична ножица в края на срещата.

Каталунците по традиция изиграха доста тежък мач срещу добре подредените домакини и дадоха жертва още в края на първото полувреме, когато Луис Суарес получи мускулна травма и бе заменен принудително. Барсa беше и без голямата си звезда Лионел Меси, който лекува контузия.

Футболистите на треньора Ернесто Валверде владееха повече топката и на два пъти нацелиха гредата, а през второто полувреме с пропуски се отличиха Антоан Гризман и Иван Ракитич.

Филипе Коутиньо пък изгледа срещата от трибуните, тъй като буквално минути преди двубоя стана ясно, че от Барса са се договорили с Байерн Мюнхен за нето под наем на бразилеца.

Така каталунците си тръгват с поражение от "Сан Мамес" и ще търсят първата си победа за сезона в следващия кръг, когато приемат Бетис на "Камп Ноу". Атлетик пък вече има първи три точки в актива си и гледа с оптимизъм към гостуването на Хетафе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови